Tjänster

Madelens intuitiva

Min intuition, mina händer, flödet och din önskan vägleder till den healing, massage och behandling du får. Jag kombinerar alla olika tekniker jag kan och följer rent intuitivt för att både kropp och själ skall få det allra bästa för just dig denna gång.

60 minuter 700 kr, 90 minuter 1050 kr

Taktil massage

En massage i ett lätt, jämnt, lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge lugn, ro, trygghet och säkerhet. Massagen aktiverar oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och rogivande. Oxytocin är adrenalinets motsats, adrenalinet stressar oss och oxyticinet lugnar ner oss och ger oss ro.

Effekterna av taktil massage kan vara avslappning i kroppen, lugn och ro, smärtlindring, bättre sömn, förbättrad mag och tarmfunktion, minskad aggressivitet, stärkt kroppsuppfattning, minskad ångest, ökat immunförsvar och ökad självkänsla.

90 minuter 1050 kr

Massageterapeutiska behandlingar

Har du ont i en speciell muskel eller kroppsdel så kan jag som diplomerad medicinsk massageterapeut gå in och jobba speciellt med just det problemet. Jag använder mig då av olika metoder som att lösa triggerpunkter, SCS, revolving mf.

30 minuter 400 kr, 60 minuter 700 kr, 90 minuter 1050 kr

Svensk klassisk massage

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och får blodgenomströmningen att öka och ger ny energi. Musklerna bearbetas med strykningar och knådningar vilket kan leda till mjukare muskler, bättre cirkulation, avslappning och större sinnesro.

60 minuter 700 kr