Samtalscirkel

Jag välkomnar dig till samtalscirkel där vi pratar om klimat, miljö, inre och yttre omställning och hur vi kan leva och göra skillnad så att jorden blir mer hållbar för allt som lever här.

Vi samtalar i cirkel i ekopedagogisk anda och utgår från olika frågeställningar var gång vi träffas. Exempel på frågeställningar  kan vara: Vilka är jag/vi och vilka jordbor vill vi vara? Hur berörs jag av världen och vad gör att jag tänker och lever som jag gör? Hur vill jag leva och vad har jag för visioner? Vad kan jag/vi göra och hur kan vi genomföra det i praktiken? Hur kan vi inspirera och beröra andra? Hur kan vi samskapar? Hur kan vi vända maktlöshet och klimatångest till handlingskraft?

Ekopedagogiken, en rättighetspedagogik knyter samman människans och naturens rättigheter. Den bygger på tydlig mångfald i alla aspekter som social inkludering och klimaträttvisa samt ställningstagande mot diskriminering, rasism, förtryck, kolonialism och klimatförnekelse.

Vi träffas två söndagar 26 maj och 9 juni kl 15-17 i massagehuset på Skårtorpsvägen 51 i Härryda. Jag fixar te och du tar med något att ha till fikat. Cirkeln är kostnadsfri men vill du ge en gåva till Friends of Mio är det alltid välkommet. Swishnr. 123 333 04 04, märk swishen med Gåva.

Du anmäler dig till mig, Madelen Johansson via sms eller telefonsamtal 070-743 32 15