Om

Välkommen till Hela Moderjord!

Jag heter Madelen Johansson och jag är Månprästinna som även är utbildad till Ayurvedisk terapeut, diplomerad medicinsk massageterapeut, jag är en del av stora alltet och jag tycker om att stå till moderjords tjänst. Jag har mitt massagehus på vår tomt i Härryda där jag och min sambo även bor i ett annat hus.

På tomten bor även alla tjejer, våra bin i sina fyra kupor, de flyttade hit förra sommaren och de är en källa till ren glädje. Det är en gåva att få ge bina plats hos oss och ge hus till pollinerare och på det sättet ge tillbaka till jorden och naturen. Mycket i mitt liv går ut på att samverka med jorden, att verkligen förstå att jag och alla vi människor är en del av naturen och och inte separerade delar som kan mjölka jorden på hennes resurser. Jag fördjupar mina kunskaper om detta genom att läsa Ekopedagogik på Karlskoga folkhögskola, Naturens rättigheter, att skapa fred med jorden.

Om du vill komma på besök till mig och Hela Moderjord går det även bra att åka buss för att sedan ta en promenad på 900 m. Jag ger Madelens intuitiva massage, Ayurvedisk hälsorådgivning och behandlingarna Marma, Shirodhara och Lama Fera. Jag utför även taktil massage, svensk klassisk massage, ryggmassage, reikihealing, håller i meditationer mm. Behandlingarna kan du läsa mer om på sidan Tjänster